clinica stomatologică Dental Prosmile

Implantologie (implant dentar)

Implant dentar: Realizarea de implante intraosoase, în vederea reabilitării dinților pierduți în urma extracțiilor. Numărul poate varia în funcție de dinții lipsă.

Află mai multe

Protetică dentară (coroană dentară)

Protetică dentară: Vizează refacerea morfologică a dinților ce nu pot fi refăcuți decât prin coroane sau fațete de acoperire, prin șlefuire selectivă, sub anestezie, pacientul nefiind supus durerii.

Află mai multe
clinica stomatologică Dental Prosmile
Chirurgie dento alveolara craiova

Chirurgie dento-alveolară

Chirurgie dento alveolară: În echipa noastră avem colaboratori cu diverse specializări pe reconstrucția osoasă, prin diverse tehnici de adiție osoasă. De asemenea pentru obținerea de membrane PRF, extrem de utile în reconstrucțiile osoase deținem și utilizăm cu succes centrifuga digitală.

Află mai multe

Estetică dentară

Estetică dentară: Colaborările noastre se bazează pe încredere, iar, pentru a ne asigura că oferim servicii de calitate clienților, lucrăm cu laboratoare de renume din regiune. Astfel reușim să realizăm zâmbete frumoase, care să reziste o lungă perioadă de timp.

Află mai multe
clinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmile

Odontoterapie

Odontoterapie: Refacerea părților structurale ale coroanei dinților, afectate de carii, abrazia sau diverse cauze, printre care și traumatismele. Acest aspect afectează vizual forma dintelui, cât și culoarea, problema cauzând un prejudiciu de fizionomie pacientului, cu afecțiuni ce pot fi însoțite de dureri, dacă procesul carios este profund.

Află mai multe

Endodonție (tratament endodontic)

Proces ce se realizează cu materiale de ultimă generație. Acesta face parte din ultimele tipuri de tratamente ce vizează păstrarea dintelui pe arcadă. Instrumentul folosit este de ultimă generație, iar acele rotative folosite în prelucrarea canalelor sunt din oțel, cu memorie, însemnând ca sunt foarte rezistente la prelucrarea canalelor, urmăresc traiectul, evitându-se ruperea lor, accident des întâlnit în endodonție.

Află mai multe
clinica stomatologică Dental Prosmile

Cauti servicii stomatologice de calitate?

Ai nevoie de servicii stomatologice in Cârcea? Acum poți lua legătura cu noi printr-o simplă completare a datelor tale personale.

Apelează la un cabinet stomatologic profesionist pentru un zâmbet impecabil.

„Zâmbetul este fericirea care se află chiar sub nasul tău.”

Tom Wilson

Str. Aeroportului, Nr. 30A, 207206, Cârcea, Dolj