clinica stomatologica dental pro smile
clinica stomatologică Dental Prosmile

Despre clinica stomatologică Dental Prosmile

Dental Prosmile și-a început activitatea în anul 2017, după ce experiența pe care am căpătat-o de-a lungul a 10 ani s-a dovedit a fi suficientă pentru a oferi oamenilor servicii stomatologice premium.

Ulterior numeroaselor experiențe din anii de învățământ superior și nu numai, am decis că persoanele care au nevoie de ajutor trebuie să fie tratate la fel, cu seriozitate, dedicare și profesionalism.

Datorită perseverenței, am reușit să dezvoltăm și să creăm o echipă specializată, care poate răspunde cererilor clienților cu promptitudine. Setul de soluții pe care îl putem oferi se poate adapta tuturor nevoilor persoanelor care apelează la clinica stomatologică Dental Prosmile.

Aparatura modernă folosită în cabinetul nostru, certificările obținute, precum și experiența dobândită, ne ajută să ducem serviciile noastre la un nivel înalt de profesionalism.

Principiile pe care le considerăm imperioase în practica stomatologică, indiferent de situație, sunt moralitatea, compasiunea, sinceritatea și etica. Tocmai de aceea, clienții care vor păși în clinica noastra vor fi tratați cu atenție și vor beneficia de tratamente realizate la standarde internaționale.

povestea-noastra-dental-prosmile-cabinet-stomatologic-clinica-stomatologica

Etică și sinceritate – bazele unui cabinet stomatologic de succes

Trăind de peste 35 de ani în acest oraș și această regiune, am fost deseori pus și în postura de pacient și, cred că atunci, prin propriile noastre experiențe putem să ne dăm seama ce anume lipsește cel mai mult în relația pacient-medic.

Acum mult timp, înainte de a urma studiile superioare, am fost tratat în urma unui traumatism facial, însă nu așa cum m-aș fi așteptat, motiv pentru care am realizat că există o diferență majoră între experiență și dorința de a căpăta experiență.

Iar asta, de regula, nu te duce decât la o singură concluzie, din punctul de vedere al pacientului, și anume dorința de a te simți tratat individual.

Așa am luat decizia de a acorda maximă atenție fiecărui pacient în parte și a adapta conduita terapeutică particularizat, în funcție de fiecare pacient, de nevoile și posibilitățile sale!

De asemenea, am ales să ofer seriozitate, implicare și dedicare, deoarece orice pacient este unic și necesită atenție sporită.

În încheiere, mai adaug, că în aceste momente pe care le trăim, chiar și în acest domeniu, este încă foarte mult loc și nevoie imediată de principii care par să fie date uitării, principii de genul: compasiune, moralitate, etică și sinceritate în practica stomatologică.

Dr. Florin Țolescu, 

Medic Stomatologie Generală și Implantologie in cadrul clinicii dentare Dental Prosmile.

clinica-stomatologică-Dental-Prosmile

10.000+

Zâmbete fericite

Clienții care au apelat la serviciile noastre zâmbesc acum fără griji.

15+

Ani de experiență

De-a lungul timpului am reușit să căpătăm din ce în ce mai multă experiență.

650+

Lucrări realizate

Ne bucurăm de fiecare dată când reușim să ajutăm clienții.

Echipa clinicii Dental Prosmile

Ilinca Giorgiana - Laura
Ilinca Giorgiana - LauraAsistent General la Clinica Stomatologică Dental Prosmile
Dr. Sârbu Alexandru
Dr. Sârbu Alexandru Medic OMF la Clinica Stomatologică Dental Prosmile
Giura Claudia
Giura ClaudiaAsistent General la Clinica Stomatologică Dental Prosmile

„Am reușit să vin cu drag la dentist. La clinica stomatologică Dental Prosmile am găsit o echipă de profesioniști, pe mâna cărora mi-a fost foarte ușor să merg. Îmi place punctualitatea, iar la acest cabinet stomatologic nu mi s-a întâmplat niciodată să aștept și de fiecare dată am fost întâmpinată cu o atitudine pozitivă, atât din partea domnului doctor, cât și a asistentei. Se vede pasiunea, entuziasmul și dedicarea personalului și asta m-a făcut să mă obișnuiesc mai repede și mai ușor cu vizitele la dentist.”

clinica stomatologică Dental Prosmile
Raluca Z.

Zâmbește fericit, cu ajutorul nostru!

Programează-te acum