Implantologie

Clinica noastră oferă posibilitatea realizării implanturilor intraosoase, în vederea reabilitării dinților pierduți în urma extracțiilor, numărul putând varia în funcție de dinții lipsă.

Implantele realizate au avantajul de a nu afecta dinții vecini lucrării cât și de a menține nivelul osos în zona respectivă, datorită troficității zonei versus atrofierea obișnuită în cazul edentațiilor vechi.

Clinica Dental Prosmile deține două truse de implante Bone-level, dar și Tissue-level, fiind produse premium, cu un istoric excepțional din punct de vedere al integrării osoase a implantelor. De asemenea, dispunem și de un fiziodispener de ultimă generație.

clinica stomatologică Dental Prosmile

Ce beneficii îți aduce acest serviciu?

clinica stomatologică Dental Prosmile

Protejarea danturii

Acest tratament oferă menținerea volumului osos din zonă, cât și distribuirea uniformă a forțelor în timpul masticației asupra dinților limitrofi edentației, prevenind astfel migrarea lor.

clinica stomatologică Dental Prosmile

Tehnologie modernă

Implanturile realizate în cabinetul Dental Prosmile se realizează cu ajutorul aparaturii moderne, de ultimă generație, iar procedura este rapidă și nedureroasă.

dinte-bun

Dinți sănătoși

Acest tip de intervenție prezintă o durată lungă de rezistență și eficiență, tocmai de aceea, dantura își va menține proprietatea de a fi sănătoasă pentru mult timp.

Before & After

clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile

„Am reușit să vin cu drag la dentist. La Dental Prosmile am găsit o echipa de profesioniști, pe mâna cărora mi-a fost foarte ușor să merg. Îmi place punctualitatea, iar la acest cabinet nu mi s-a întâmplat niciodată să aștept și de fiecare dată am fost întâmpinată cu o atitudine pozitivă, atât din partea domnului doctor, cât și a asistentei. Se vede pasiunea, entuziasmul și dedicarea personalului și asta m-a făcut să mă obișnuiesc mai repede și mai ușor cu vizitele la stomatolog.”

Raluca Z.

„Dintre toate experiențele pe care le-am avut, aici m-am adaptat cel mai ușor. Un cabinet nou, încadrat în cele mai înalte standarde și un personal cu experiență. La toate intervențiile pe care le-am avut, am reușit să mă bucur în continuare de lucrarea de bună calitate pe care domnul doctor a realizat-o. Ceea ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că domnul doctor înțelege pacientul și lucrează cu mare grijă.”

Emil S.

„Am fost încântată de atitudinea prietenoasă a domnului doctor, cât și de cea a Georgianei, asistenta sa. Faptul că a lipsit atitudinea autoritară și de superioritate, prezentă în majoritatea cabinetelor, m-a făcut să mă simt bine primită și m-a ajutat să ma relaxez, mai ales că am fost destul de anxioasă la început. În acest cabinet am reușit să înving teama de stomatolog și am avut deplină încredere în domnul doctor , în primul rând pentru că am realizat că nu va lua măsuri suplimentare dacă voi simți durere și nu va continua tratamentul în același mod, dacă nu sunt confortabilă.”

Andreea N.

Zâmbește fericit, cu ajutorul nostru!

Programează-te acum

(+40) 770 173 687