Odontoterapie

Refacerea părților structurale ale croanei dinților, afectate de carii. Acest aspect afectează vizual forma dintelui, cât și culoarea, acest lucru cauzând un prejudiciu de fizionomie pacientului, iar afecțiunile pot fi însoțite de dureri, dacă procesul carios este profund.

Deținem materiale de înaltă calitate pentru restaurări odontale, acest lucru fiind deosebit de important în prevenirea altor afecțiuni ale dintelui, cum ar fi tratamentul endodontic. Când este vorba de o prea mare distrucție, se poate evita extracția dintelui.

clinica stomatologică Dental Prosmile

Ce beneficii îți aduce acest serviciu?

dinte-bun

Deținerea unui zâmbet perfect

Prin tratarea cariilor și evitarea lor, dantura își va menține aspectul estetic. Dinții afectați vor fi tratați, iar cei vecini își vor menține sănătatea și aspectul în continuare.

dinte-bun

Fără dureri dentare

Datorită eliminării cariilor, acestea fiind producătoare de dureri dentare, acest inconvenient va dispărea complet, dantura funcționând normal.

dinte-bun

Prevenirea complicațiilor

Acest tratament este menit atât pentru eliminarea cariilor, cât și pentru evitarea unor situații neplăcute, precum scoaterea nervului dintelui afectat.

Before & After

clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile

„Am reușit să vin cu drag la dentist. La Dental Prosmile am găsit o echipa de profesioniști, pe mâna cărora mi-a fost foarte ușor să merg. Îmi place punctualitatea, iar la acest cabinet nu mi s-a întâmplat niciodată să aștept și de fiecare dată am fost întâmpinată cu o atitudine pozitivă, atât din partea domnului doctor, cât și a asistentei. Se vede pasiunea, entuziasmul și dedicarea personalului și asta m-a făcut să mă obișnuiesc mai repede și mai ușor cu vizitele la stomatolog.”

Raluca Z.

„Dintre toate experiențele pe care le-am avut, aici m-am adaptat cel mai ușor. Un cabinet nou, încadrat în cele mai înalte standarde și un personal cu experiență. La toate intervențiile pe care le-am avut, am reușit să mă bucur în continuare de lucrarea de bună calitate pe care domnul doctor a realizat-o. Ceea ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că domnul doctor înțelege pacientul și lucrează cu mare grijă.”

Emil S.

„Am fost încântată de atitudinea prietenoasă a domnului doctor, cât și de cea a Giorgianei, asistenta sa. Faptul că a lipsit atitudinea autoritară și de superioritate, prezentă în majoritatea cabinetelor, m-a făcut să mă simt bine primită și m-a ajutat să ma relaxez, mai ales că am fost destul de anxioasă la început. În acest cabinet am reușit să înving teama de stomatolog și am avut deplină încredere în domnul doctor , în primul rând pentru că am realizat că nu va lua măsuri suplimentare dacă voi simți durere și nu va continua tratamentul în același mod, dacă nu sunt confortabilă.”

Andreea N.

Zâmbește fericit, cu ajutorul nostru!

Programează-te acum

(+40) 770 173 687