Endodonție

Proces ce se realizează cu materiale de ultimă generație. Acesta face parte din ultimele tipuri de tratamente ce vizează păstrarea dintelui pe arcadă. Instrumentul folosit este de ultimă generație, iar acele rotative folosite în prelucrarea canalelor sunt din oțel, cu memorie, însemnând că sunt foarte rezistente la prelucrarea canalelor, evitând ruperea lor, accident des întâlnit în endodonție.

Aceste noi tehnologii permit realizarea tratamentelor endodontice, rapid, într-o ședință față de cel putin 3 ședințe în trecut, chiar și cu refacerea coronară.

clinica stomatologică Dental Prosmile

Ce beneficii îți aduce acest serviciu?

dinte-bun

Aspect plăcut și natural

Dinții cărora li se aplică acest tratament nu vor fi decât sănătoși, ci vor prezenta și un aspect estetic plăcut.

dinte-bun

Nu implică durere

Aplicarea acestui tratament este una simplă, iar durerea nu va fi prezentă, principalul scop fiind eliminarea acesteia.

dinte-bun

Protejare îndelungată a dinților

Dinții tratați în acest sens, s-au dovedit a fi la fel de durabili precum cei naturali, mai ales după vindecarea completă.

Before & After

clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile
clinica stomatologică Dental Prosmileclinica stomatologică Dental Prosmile

„Am reușit să vin cu drag la dentist. La Dental Prosmile am găsit o echipa de profesioniști, pe mâna cărora mi-a fost foarte ușor să merg. Îmi place punctualitatea, iar la acest cabinet nu mi s-a întâmplat niciodată să aștept și de fiecare dată am fost întâmpinată cu o atitudine pozitivă, atât din partea domnului doctor, cât și a asistentei. Se vede pasiunea, entuziasmul și dedicarea personalului și asta m-a făcut să mă obișnuiesc mai repede și mai ușor cu vizitele la stomatolog.”

Raluca Z.

„Dintre toate experiențele pe care le-am avut, aici m-am adaptat cel mai ușor. Un cabinet nou, încadrat în cele mai înalte standarde și un personal cu experiență. La toate intervențiile pe care le-am avut, am reușit să mă bucur în continuare de lucrarea de bună calitate pe care domnul doctor a realizat-o. Ceea ce am apreciat cel mai mult a fost faptul că domnul doctor înțelege pacientul și lucrează cu mare grijă.”

Emil S.

„Am fost încântată de atitudinea prietenoasă a domnului doctor, cât și de cea a Giorgianei, asistenta sa. Faptul că a lipsit atitudinea autoritară și de superioritate, prezentă în majoritatea cabinetelor, m-a făcut să mă simt bine primită și m-a ajutat să ma relaxez, mai ales că am fost destul de anxioasă la început. În acest cabinet am reușit să înving teama de stomatolog și am avut deplină încredere în domnul doctor , în primul rând pentru că am realizat că nu va lua măsuri suplimentare dacă voi simți durere și nu va continua tratamentul în același mod, dacă nu sunt confortabilă.”

Andreea N.

Zâmbește fericit, cu ajutorul nostru!

Programează-te acum

(+40) 770 173 687